سروی - انجمن: فیلم پاره (یک کارتون کوتاه تاثیر گذار)
سه شنبه 16 شهريور 1389 14:41
فهرست
صفحه اصلي
مقالات
دريافت فايل
پرسشهاي متداول
تالارهاي گفتمان سايت
سايتهاي ديگر
آرشیو موضوعی
تماس با ما
آلبوم تصاوير
جستجو
تالارهای گفتمان

برنامه نویسی
پاره نویسی
داستان
دانستنی‌های کامپیوتر
سرگرمی
شعر
کاریکاتور
متفرقه
معماری
هنوز کنارمان قدم می زنند ...

پیشنهاد می کنم بخوانید ...

آدینا
آفتاب دیمه
آیدین آغداشلو
اروند درویش
انجمن کامپیوتر ایران
پرواز با پروانه
توکای مقدس
رضا
رنگینک
سانتائیه
شیوا مقانلو
طبیعت بختیاری
عبداللطیف عبادی
كاسنی
لانگ شات
محمد درویش
معجزه ای به نام زمین
مونترا
ناصر کرمی

روی خط خبر
RSS - اخبار
RSS - مقالات
RSS - دانلود ها
RSS - انجمن
RSS - عکس ها
RSS - لینک ها
دیدن موضوع
سروی :: این دو حرف ... :: پاره نویسی
 چاپ موضوع
فیلم پاره (یک کارتون کوتاه تاثیر گذار)
Reza
#1 چاپ پست
ارسال شده در جمعه 06 شهريور 1388 5:30
نمایه کاربر

Admin

تعداد پست: 129

جورج کلونی از تهران فرار می کند

به دنبال تلف کردن وقتم در اینترنت بودم که ناگهانی تصمیم به ساخت یک دیتابیس برای فیلم هایم گرفتم....

لیست فیلم ها را زیر و رو می کردم و اطلاعاتشان را کامل می کردم و هر کدام را به یک صفحه در نت لینک می کردم تا بعدا بشود فهمید هر فیلمی چه بوده و یا اصلا چه فیلم هایی را دارم و یا ندارم....

تا اینکه در لیستم به فیلم 12 یار اوشن رسیدم...دیکته اش را اشتباه نوشته بودم(به جای Ocean نوشته بودم Oshen) و IMDB هم برای همین سر کارم گذاشته بود و من هم متحیر بودم که مگر می شود یک سه گانه تا این حد معروف با بازی جورج کلونی ، برد پیت ، مت دیمن ، جولیا رابرتز و...در دیتابیس اینترنتی فیلم نباشد...

پس به سراغ جورج رفتم تا در لیست فیلم هایش 11 ، 12 و 13 یار اوشن را پیدا کنم....پیدا کردم.... هم اشتباه تایپی ام را و هم صفحه فیلم ها را...اما قبل از آن چیزی برق از کله ام پراند...

خوب نگاه کردم شاید اشتباه دیده باشم ...نه درست دیده ام...اسم آخرین پروژه جورج محبوب همه Escape From Tehran (فرار از تهران) بود....زود درگیر شدم ببینم اوضاع از چه قرار است...اطلاعات خیلی کم است....طبیعی است نه به خاطر موضوع فیلم بلکه به خاطر سال اتشارش یعنی 2012

اما آنچه من فهمیدم این است:

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/7.jpg

این میتونست یه ادامه درست و حسابی واسه سه گانه اوشن باشه که البته زمان انقلاب یعنی سال 57 اتفاق می یفته....

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/4.jpg

این یه ماجرا به سفارش برادران وارنر ه و نشون می ده که چطور سیا با کمک هالیوود با استفاده از یه پروژه ساختگی سینمایی اقدام به خارج کردن شش امریکایی از ایران بعد از فتح لانه جاسوسی و دستگیری کارکنانش می کنه...

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/6.jpg

وارنر تصمیم به ساخت این فیلم بر اساس داستان واقعی یه مامور سیا به اسم تونی مندز می گیره

مندز یه مامور سیا و استاد تغییر قیافه اس که ماموریت داره شش تا آمریکایی که تو تهران قایم شدن رو نجات بده و اونم با ایده ساخت یه فیلم الکی وارد صحنه میشه و با یه طراح گریم هالیوود به اسم جان چمبرز تماس میگیره

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/3.jpg

چمبرز و باب سیدل که اونم یک طراح گریمه استودیوی Six Prods رو راه می ندازن که کنایه ای از اون شش نفریه که در ایران هستن و منتظر کمکن و خبر از اولین پروژه سینمایی اونا که قراره تو ایران فیلمبرداری بشه می دن

زمانی که استودیوی Six تبلیغ های تجاری رو منتشر می کنن هر دو خبرگزاری Variety و Hollywood Reporter شروع به نوشتن جزئیات این فیلم می کنن

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/2.jpg

مندز در ژانویه 1980 به ایران میاد و به آمریکایی ها میگه که بگن کانادایی هایی هستن که در حال گشت زنی در ایران برای ساخت فیلم برای یک کمپانی بزرگ هالیوود هستن و اتفاقا کلکشونم میگیره

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/1.jpg

به نظر می رسه جوج کلونی بدجوری به ایرانیا گیر داده چون اون اول می خواست داستان جنگ ترموپیل رو بر اساس اقتباسی از دروازه آتش استیون پرسفیلد بسازه ولی کمپانی وارنر بی خیال شد و فیلم حالا دیگه رسوای خاص و عام شده سیصد به کارگردانی زک اسنایدر رو ساخت

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/5.jpg

فرار از تهران دومین ماجراجویی کلونی در ایران به حساب میاد. در واقع اولیش یه صحنه کلیدی از تهران در شروع فیلم سیریانا است که جالبه بدونین یه تصویر کاملا متفاوت از تصاویر کلیشه ای که غربی ها عادت دارن از ایران نشون بدن رو نشون می ده
.....و یه چیزه دیگه

به نظر می رسه این عقده آمریکایی ها به خاطر تسخیر شدن سفارتشون تو تهران و رفتن آبروشون تو دنیا هیچ وقت از یادشون نمی ره....حتی با گرفتن کارمندای کنسولگری مون تو اربیل و خیلی کارای دیگه...

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/8.jpg

باید دید جورج کلونی و رفیقش در SmokeHouse ، هسلوف چه تصویری از ایران بعد از 57 نشون میدن...پیش تولید شروع شده ولی تا 2012 باید صبر کرد

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/9.jpg

مطالب بیشتر را از اینجا بخوانید:

سایت های مرتبط:

درباره جورج کلونی

درباره گرنت هسلوف

در ضمن Story Board ها واقعی و اصل جنس هستنWink
ویرایش شده توسط Reza در شنبه 25 مهر 1388 22:39

Reza
#2 چاپ پست
ارسال شده در يک شنبه 05 مهر 1388 23:31
نمایه کاربر

Admin

آموزش در مورد زیرنویس

نمیدانم چرا ما از دست این دور و وری ها آسایش نداریم hot تازه مقاله codec تمام شده بود حالا باید این یکی را بنویسی gerye1

فکرش را بکن...می خواهی فیلم نگاه کنی اما گوش خوبی برای شنیدن نداری و شاید هم اصلا حال نداری یا نمی شود گوش کنی و فیلم هم زیر نویس نداشته باشد....کاری که می توانی بکنی کوبیدن خودت به در و دیوار است....سر را حتما باید بکوبی بخش مهمی است

و یا اینکه........

بروی بشینی پشت کامپیوتر البته روشن باید باشد بعد بروی اینترنت....زیاد شد...خوب نرو... Pleasantry

بعد می روی به دنبال یک موتور جستجویی مثل http://www.google.......از اینجا به بعد این کارها را انجام می دهی....البته لطفا

وقتی دنبال زیرنویس می گردی قبلش باید اطلاعاتت را در مورد فیلم کامل کنی و لیست زیر را باید در ذهن داشته باشی

1. اسم فیلم
  2. سال انتشار
  3. نام کارگردان
  4. نام نویسنده
  5. نام بازیگرها

خوب حالا باید این کاری که این زیر هست را انجام دهی .....یعنی اسم فیلم را با imdb در اینترنت جستجو می کنی...اهمیت این کار در این است که جلوی وارد شدن فیلم های همنام که مورد نظر ما نیستند را در جستجو می گیرند و یک جور هایی نقش صافی را در ادامه کار بازی می کنند و در واقع همان کامل کردن لیست بالاست

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/Sub1.jpg

راستی رفتیم در تاریخ یازده سالگی گوگل بود ها.........

بعد که لیستت کامل شد این بار این جوری در اینترنت جستجو می کنی

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/Sub2.jpg

سال انتشار و اسم فیلم اهمیت دارند که تمام این اطلاعات را قبلا باید از imdb کسب کردی باشید.....اگر هنوز گیری...اینجا را نیگا کن تا دریابی

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/sub3.jpg

بعد از همه این کش و قوس ها گوگل لیست سایت هایی را که زیرنویس ها به زبان های مختلف را نگهداری می کنند به شما می دهد....از این به بعد

باید در این سایت ها جستجو را برای یافتن زیرنویس مناسب شروع کنید

چند نکته که نباید هنگام جستجو در این سایت ها فراموش کنید:

1. به rating زیرنویس توجه کنید
  2. به 1 ، 2 و یا 3 سی دی بودن کارتان توجه کنید و زیرنویسش را دانلود کنید
  3. فرمت فایل را بدانید
  4. از Frame rate فیلمتان خبر داشته باشید

وقتی فایل زیرنویس را دانلود کردید....باید هم اسم فیلمش کنید.........توضیحات بیشتر برای بعد....

بعضی از این نکات مربوط به همزمانی پخش زیرنویس با فیلم می شود (همان Sync بودن) که خواه ناخواه بعد ازدانلود زیرنویس حتی در صورت

برابری frame rate هم ممکن است پیش نیاید برای حل این مشکل باید منتظر آب و هوای خوب ما و پست بعدی که در مورد نرم افزار کم حجم و مفید

Subtitle Edit است باشید

فعلا...........

Pfft

Reza
#3 چاپ پست
ارسال شده در سه شنبه 07 مهر 1388 0:28
نمایه کاربر

Admin

کار با Subtitle Edit

در پست قبلی زیرنویس پیدا کردن در فرمت Subrip یا همان Srt را یاد گرفتیم....برای پخش آن باید ابتدا این فایل را با فیلم هم اسم کنیم....من توصیه

می کنم قبل از این کار دو کار دیگر هم انجام دهید....

1. از معلوم نبودن پسوند نشانه فرمت فایل ها در کامپیوترتان مطمئن شوید....مثلا نباید جلوی یک فایل صوتی mp3 بعد از اسمش mp3. نوشته شده باشد
  2. فایل زیرنویس دانلود شده را با نرم افزار Notepad باز کنید و تیک مربوط به همیشه با این نرم افزار باز کند را هم بزنید

این دو کار مهم هستند چون در صورت انجام ندادنشان و تغییر نام فایل زیرنویس ، فرمت آن را از Srt به چیزی نامعلوم تغییر می دهید و در این صورت دیگر

زیرنویس در فیلم دیده نمی شود

این نرم افزار با وجود کم حجم بودن قابلیت های بسیار خوبی دارد....قابلیت تشخیص انواع فرمت های زیرنویس ها و خیلی چیز های دیگر.....اما چه طور

با آن کار کنیم....قرار بود من Sync کردن زیرنویس با تصویر فیلم را بگویم....بقیه اش را خودتان کشف کنید....این نرم افزار این قابلیت را دارد که در صورتی

که حال داشتید می توانید با آن فیلم ها را زیرنویس کنید (یعنی باید آستین بالا بزنید)

این هم عکس نرم افزار و توضیحات مربوط به آن............

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/subedit.jpg

اول از همه باید ببینید زیرنویسی که دانلود کرده اید چند ثانیه با فیلم اختلاف دارد......مثلا 10 ثانیه زودتر یا دیرتر پخش می شود....بعد از فهمیدن این

موضوع می رویم سراغ نرم افزار

ابتدا باید فایل زیرنویس را وارد نرم افزار کنیم....خیلی راحت مثل اکثر نرم افزار ها از طریق Open این کار را می توانید انجام دهید

کار بعدی وارد کردن فایل تصویری به نرم افزار است.....در عکس آن جایی که Frame Rate را مشخص کرده ام....یک دکمه که سه نقطه دارد وجود

دارد.....با کلیک روی آن می توانید به مکانی که فیلم در آنجا قرار دارد رفته و فیلم را هم به نرم افزار اضافه کنید.....اضافه کردن فیلم به منظور مشخص

شدن Frame Rate فیلم برای نرم افزار است که در Sync بودن زیرنویس با فیلم نقشی حیاتی دارد

بعد از این کار به سراغ چند ثانیه جلو یا عقب بردن زیرنویس در نرم افزار می روید که در شکل مشخص شده است که کجاست...ثانیه مورد نظر را تنظیم

می کنید و بعد برای عقب تر بردن زیرنویس در زمان Show Earlier و برای جلوتر بردنش در زمان Show Later را می زنید

به همین راحتی.....یک کم با نرم افزار ور بروید دستتان می آید.....

خسته نباشم...... hot

لینک دانلود نرم افزار Subtitle Edit

که حجمش 764 کیلوبایت است....زیر 1 مگا بایت و فلفل نبین چه ریزه و این حرف ها

برای اونایی که نتونستن از Softpedia دانلود کنن....آپلود شد در 4Share
[url]
http://www.4share...][/center]
ویرایش شده توسط Reza در سه شنبه 07 مهر 1388 12:11

Sajjad
#4 چاپ پست
ارسال شده در سه شنبه 07 مهر 1388 11:17
نمایه کاربر

Senior Member

تعداد پست: 221

[quote]Reza نوشته است:
آموزش در مورد زیرنویس

نمیدانم چرا ما از دست این دور و وری ها آسایش نداریم hot تازه مقاله codec تمام شده بود حالا باید این یکی را بنویسی gerye1

فکرش را بکن...می خواهی فیلم نگاه کنی اما گوش خوبی برای شنیدن نداری و شاید هم اصلا حال نداری یا نمی شود گوش کنی و فیلم هم زیر نویس نداشته باشد....کاری که می توانی بکنی کوبیدن خودت به در و دیوار است....سر را حتما باید بکوبی بخش مهمی است

و یا اینکه........

بروی بشینی پشت کامپیوتر البته روشن باید باشد بعد بروی اینترنت....زیاد شد...خوب نرو...

حالا شدم دور و وری ها!!!!AngryYellowCard
بده کاری میکنم سببه خیر بشی! واقعا که ......!!!!angry2
تا وقتی میشه از یکی مثل خودت کمک گرفت چرا برم سراغ دیوار و کوبیدن و ... میرم سراغ 2 سیخ کوبیده!!!!!!!:D
ولی کلا ممنون تشکر میکنم خیلی ممنون!!!!Clapping
دوره ارزانیست ... شرف اینجا ارزان ... تن عریان ارزان ... آبرو قیمت یک تکه نان ... و دروغ از همه چیز ارزانتر ... و چه تخفیفی خوردست ، قیمت هر انسان!!!

با چنان عشقی زندگی كن كه حتی بنا به تصادف اگر به جهنم افتادی خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند.

Reza
#5 چاپ پست
ارسال شده در سه شنبه 07 مهر 1388 12:13
نمایه کاربر

Admin

ببین code های html خیلی حساس هستند....مثلا الان که منو Quote کردی چون یکی از برکت ها رو پاک کردی اشتباهی...نقل قولت رنگش عوض نشد......

در مورد رنگ هم احتمالا همین طوره

نرم افزارم آپلود کردم

Sajjad
#6 چاپ پست
ارسال شده در چهار شنبه 08 مهر 1388 9:30
نمایه کاربر

Senior Member

تعداد پست: 221

Reza نوشته است:
ببین code های html خیلی حساس هستند....مثلا الان که منو Quote کردی چون یکی از برکت ها رو پاک کردی اشتباهی...نقل قولت رنگش عوض نشد......

در مورد رنگ هم احتمالا همین طوره

نرم افزارم آپلود کردم

ممنون دستت دردنكنهClapping
ولي رنگ همون وضع قبليه!!!!
دوره ارزانیست ... شرف اینجا ارزان ... تن عریان ارزان ... آبرو قیمت یک تکه نان ... و دروغ از همه چیز ارزانتر ... و چه تخفیفی خوردست ، قیمت هر انسان!!!

با چنان عشقی زندگی كن كه حتی بنا به تصادف اگر به جهنم افتادی خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند.

Admin
#7 چاپ پست
ارسال شده در جمعه 10 مهر 1388 23:36
نمایه کاربر

Super Admin

تعداد پست: 280

خیلی مشتاقم این فیلم اماده بشه ببینم . در مورد عقده ی آمریکایی ها کاملا موافقم . بدجوری احساس حقارت می کنن و البته حقشونه .

Reza
#8 چاپ پست
ارسال شده در شنبه 11 مهر 1388 1:55
نمایه کاربر

Admin

Admin نوشته است:
در مورد عقده ی آمریکایی ها کاملا موافقم . بدجوری احساس حقارت می کنن و البته حقشونه .

ایی که گفتی ها....یعنی چه!؟

مرا یاد آن شعر سترگ آن شاعر گران سنگ انداخت که گفته بود:

بگذار تا بخوابم......................................................

بقیه اش رو حدس بزنین جایزه بگیرید...البته شما که یادتنو...شما لو ندین Admin

Admin
#9 چاپ پست
ارسال شده در شنبه 11 مهر 1388 21:36
نمایه کاربر

Super Admin

البته با کمک شما یادم اومد! دست رفیق شاعرتون هم درد نکنه . kukukuh

Reza
#10 چاپ پست
ارسال شده در شنبه 25 مهر 1388 22:57
نمایه کاربر

Admin

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/SebastiansVoodoo.jpg

Sebastian's Voodoo یک کارتون چند دقیقه ای بسیار زیباست که زمانی که موفق شدید ببینیدش اطلاعات در مورد اون رو تکمیل می کنم

همین قدر بدونید که این شاهکار رو یک دانشجوی ترم دوم درست کرده به اسم Joaquin Baldwin

i687.photobucket.com/albums/vv231/Hahsoot/Film%20Pareh/JoaquinBaldwin.jpg

اگر زمانی موفق به دانلود هر پنج بخش شدید برای یکی کردن این بخش ها (Joining) نیاز به مشاهده مقاله آموزشی و دریافت نرم افزار این مقاله دارید

باید برید اینجا:

ویرایش شده توسط Reza در شنبه 25 مهر 1388 23:37

Admin
#11 چاپ پست
ارسال شده در پنج شنبه 30 مهر 1388 15:09
نمایه کاربر

Super Admin

واقعا که شاهکار بود و تاثیرگذار .

پرش به تالار:
ورود
نام کاربری

گذرواژه

آیا هنوز عضو نشده اید؟
برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
برای درخواست یک گذرواژه جدید اینجا زا کلیک کنید.
پیغام گیر
نام:

پیغام:

کد معتبرسازی:

کد معتبرسازی را وارد کنید:

دو شنبه 15 شهريور 1389 17:52
می گوید:« کنارت هستم ای تنها »

دو شنبه 15 شهريور 1389 17:52
خدا، آن حس زیبائیست که در تاریکیه صحرا، زمانیکه هراس مرگ میدزدد سکوت را،یکی همچون نسیم دشت

دو شنبه 15 شهريور 1389 15:47
حالا دل ما رو نشکن بذار این جا یه لایک بزنیم . جای دوری نمی ره .خدا خیرت بده .

دو شنبه 15 شهريور 1389 13:57
اون یه سایت دیگه س لایک می زنن مجید جان =D

يک شنبه 14 شهريور 1389 16:16
یه لایک برای این شعری که آقا جواد گذاشت

يک شنبه 14 شهريور 1389 15:21
شرمنده از آنيم كه در روز مكافات / اندر خور عفو تو نكرديم گناهي. قاآني

سه شنبه 09 شهريور 1389 14:07
الهي.... تو چه بي انتها مي بخشي و ما چه حسابگرانه
تسبيح ميگوييم.

ppp
پنج شنبه 04 شهريور 1389 21:07
pas to be har chiz ke to gloot gir kone migi haste!? donyaye ba hali dari inja ke ma hastim hame chiz haste nadare! :D

shayan
پنج شنبه 04 شهريور 1389 20:31
to donyaye ma hame chiz haste dareo to keshvare ma hasteha to galo girr mikonan

ppp
پنج شنبه 04 شهريور 1389 17:43
khoda ro shokr ghesmat shod fahmidam gerdoo ham haste dare!! Cool

Copyright © 2008