|
فیلم پاره (یک کارتون کوتاه تاثیر گذار)
|
| Reza |
ارسال شده در جمعه 06 شهريور 1388 5:30
|

Admin

تعداد پست: 129
|
جورج کلونی از تهران فرار می کند
به دنبال تلف کردن وقتم در اینترنت بودم که ناگهانی تصمیم به ساخت یک دیتابیس برای فیلم هایم گرفتم....
لیست فیلم ها را زیر و رو می کردم و اطلاعاتشان را کامل می کردم و هر کدام را به یک صفحه در نت لینک می کردم تا بعدا بشود فهمید هر فیلمی چه بوده و یا اصلا چه فیلم هایی را دارم و یا ندارم....
تا اینکه در لیستم به فیلم 12 یار اوشن رسیدم...دیکته اش را اشتباه نوشته بودم(به جای Ocean نوشته بودم Oshen) و IMDB هم برای همین سر کارم گذاشته بود و من هم متحیر بودم که مگر می شود یک سه گانه تا این حد معروف با بازی جورج کلونی ، برد پیت ، مت دیمن ، جولیا رابرتز و...در دیتابیس اینترنتی فیلم نباشد...
پس به سراغ جورج رفتم تا در لیست فیلم هایش 11 ، 12 و 13 یار اوشن را پیدا کنم....پیدا کردم.... هم اشتباه تایپی ام را و هم صفحه فیلم ها را...اما قبل از آن چیزی برق از کله ام پراند...
خوب نگاه کردم شاید اشتباه دیده باشم ...نه درست دیده ام...اسم آخرین پروژه جورج محبوب همه Escape From Tehran (فرار از تهران) بود....زود درگیر شدم ببینم اوضاع از چه قرار است...اطلاعات خیلی کم است....طبیعی است نه به خاطر موضوع فیلم بلکه به خاطر سال اتشارش یعنی 2012
اما آنچه من فهمیدم این است:
این میتونست یه ادامه درست و حسابی واسه سه گانه اوشن باشه که البته زمان انقلاب یعنی سال 57 اتفاق می یفته....
این یه ماجرا به سفارش برادران وارنر ه و نشون می ده که چطور سیا با کمک هالیوود با استفاده از یه پروژه ساختگی سینمایی اقدام به خارج کردن شش امریکایی از ایران بعد از فتح لانه جاسوسی و دستگیری کارکنانش می کنه...
وارنر تصمیم به ساخت این فیلم بر اساس داستان واقعی یه مامور سیا به اسم تونی مندز می گیره
مندز یه مامور سیا و استاد تغییر قیافه اس که ماموریت داره شش تا آمریکایی که تو تهران قایم شدن رو نجات بده و اونم با ایده ساخت یه فیلم الکی وارد صحنه میشه و با یه طراح گریم هالیوود به اسم جان چمبرز تماس میگیره
چمبرز و باب سیدل که اونم یک طراح گریمه استودیوی Six Prods رو راه می ندازن که کنایه ای از اون شش نفریه که در ایران هستن و منتظر کمکن و خبر از اولین پروژه سینمایی اونا که قراره تو ایران فیلمبرداری بشه می دن
زمانی که استودیوی Six تبلیغ های تجاری رو منتشر می کنن هر دو خبرگزاری Variety و Hollywood Reporter شروع به نوشتن جزئیات این فیلم می کنن
مندز در ژانویه 1980 به ایران میاد و به آمریکایی ها میگه که بگن کانادایی هایی هستن که در حال گشت زنی در ایران برای ساخت فیلم برای یک کمپانی بزرگ هالیوود هستن و اتفاقا کلکشونم میگیره
به نظر می رسه جوج کلونی بدجوری به ایرانیا گیر داده چون اون اول می خواست داستان جنگ ترموپیل رو بر اساس اقتباسی از دروازه آتش استیون پرسفیلد بسازه ولی کمپانی وارنر بی خیال شد و فیلم حالا دیگه رسوای خاص و عام شده سیصد به کارگردانی زک اسنایدر رو ساخت
فرار از تهران دومین ماجراجویی کلونی در ایران به حساب میاد. در واقع اولیش یه صحنه کلیدی از تهران در شروع فیلم سیریانا است که جالبه بدونین یه تصویر کاملا متفاوت از تصاویر کلیشه ای که غربی ها عادت دارن از ایران نشون بدن رو نشون می ده
.....و یه چیزه دیگه
به نظر می رسه این عقده آمریکایی ها به خاطر تسخیر شدن سفارتشون تو تهران و رفتن آبروشون تو دنیا هیچ وقت از یادشون نمی ره....حتی با گرفتن کارمندای کنسولگری مون تو اربیل و خیلی کارای دیگه...
باید دید جورج کلونی و رفیقش در SmokeHouse ، هسلوف چه تصویری از ایران بعد از 57 نشون میدن...پیش تولید شروع شده ولی تا 2012 باید صبر کرد
مطالب بیشتر را از اینجا بخوانید:
سایت های مرتبط:
درباره جورج کلونی
درباره گرنت هسلوف
در ضمن Story Board ها واقعی و اصل جنس هستن
ویرایش شده توسط Reza در شنبه 25 مهر 1388 22:39 |
| |
|
|
| Reza |
ارسال شده در يک شنبه 05 مهر 1388 23:31
|

Admin

|
آموزش در مورد زیرنویس
نمیدانم چرا ما از دست این دور و وری ها آسایش نداریم تازه مقاله codec تمام شده بود حالا باید این یکی را بنویسی 
فکرش را بکن...می خواهی فیلم نگاه کنی اما گوش خوبی برای شنیدن نداری و شاید هم اصلا حال نداری یا نمی شود گوش کنی و فیلم هم زیر نویس نداشته باشد....کاری که می توانی بکنی کوبیدن خودت به در و دیوار است....سر را حتما باید بکوبی بخش مهمی است
و یا اینکه........
بروی بشینی پشت کامپیوتر البته روشن باید باشد بعد بروی اینترنت....زیاد شد...خوب نرو... 
بعد می روی به دنبال یک موتور جستجویی مثل http://www.google.......از اینجا به بعد این کارها را انجام می دهی....البته لطفا
وقتی دنبال زیرنویس می گردی قبلش باید اطلاعاتت را در مورد فیلم کامل کنی و لیست زیر را باید در ذهن داشته باشی
- اسم فیلم
- سال انتشار
- نام کارگردان
- نام نویسنده
- نام بازیگرها
خوب حالا باید این کاری که این زیر هست را انجام دهی .....یعنی اسم فیلم را با imdb در اینترنت جستجو می کنی...اهمیت این کار در این است که جلوی وارد شدن فیلم های همنام که مورد نظر ما نیستند را در جستجو می گیرند و یک جور هایی نقش صافی را در ادامه کار بازی می کنند و در واقع همان کامل کردن لیست بالاست
راستی رفتیم در تاریخ یازده سالگی گوگل بود ها.........
بعد که لیستت کامل شد این بار این جوری در اینترنت جستجو می کنی
سال انتشار و اسم فیلم اهمیت دارند که تمام این اطلاعات را قبلا باید از imdb کسب کردی باشید.....اگر هنوز گیری...اینجا را نیگا کن تا دریابی
بعد از همه این کش و قوس ها گوگل لیست سایت هایی را که زیرنویس ها به زبان های مختلف را نگهداری می کنند به شما می دهد....از این به بعد
باید در این سایت ها جستجو را برای یافتن زیرنویس مناسب شروع کنید
چند نکته که نباید هنگام جستجو در این سایت ها فراموش کنید:
- به rating زیرنویس توجه کنید
- به 1 ، 2 و یا 3 سی دی بودن کارتان توجه کنید و زیرنویسش را دانلود کنید
- فرمت فایل را بدانید
- از Frame rate فیلمتان خبر داشته باشید
وقتی فایل زیرنویس را دانلود کردید....باید هم اسم فیلمش کنید.........توضیحات بیشتر برای بعد....
بعضی از این نکات مربوط به همزمانی پخش زیرنویس با فیلم می شود (همان Sync بودن) که خواه ناخواه بعد ازدانلود زیرنویس حتی در صورت
برابری frame rate هم ممکن است پیش نیاید برای حل این مشکل باید منتظر آب و هوای خوب ما و پست بعدی که در مورد نرم افزار کم حجم و مفید
Subtitle Edit است باشید
فعلا...........
 |
| |
|
|
| Reza |
ارسال شده در سه شنبه 07 مهر 1388 0:28
|

Admin

|
کار با Subtitle Edit
در پست قبلی زیرنویس پیدا کردن در فرمت Subrip یا همان Srt را یاد گرفتیم....برای پخش آن باید ابتدا این فایل را با فیلم هم اسم کنیم....من توصیه
می کنم قبل از این کار دو کار دیگر هم انجام دهید....
- از معلوم نبودن پسوند نشانه فرمت فایل ها در کامپیوترتان مطمئن شوید....مثلا نباید جلوی یک فایل صوتی mp3 بعد از اسمش mp3. نوشته شده باشد
- فایل زیرنویس دانلود شده را با نرم افزار Notepad باز کنید و تیک مربوط به همیشه با این نرم افزار باز کند را هم بزنید
این دو کار مهم هستند چون در صورت انجام ندادنشان و تغییر نام فایل زیرنویس ، فرمت آن را از Srt به چیزی نامعلوم تغییر می دهید و در این صورت دیگر
زیرنویس در فیلم دیده نمی شود
این نرم افزار با وجود کم حجم بودن قابلیت های بسیار خوبی دارد....قابلیت تشخیص انواع فرمت های زیرنویس ها و خیلی چیز های دیگر.....اما چه طور
با آن کار کنیم....قرار بود من Sync کردن زیرنویس با تصویر فیلم را بگویم....بقیه اش را خودتان کشف کنید....این نرم افزار این قابلیت را دارد که در صورتی
که حال داشتید می توانید با آن فیلم ها را زیرنویس کنید (یعنی باید آستین بالا بزنید)
این هم عکس نرم افزار و توضیحات مربوط به آن............
اول از همه باید ببینید زیرنویسی که دانلود کرده اید چند ثانیه با فیلم اختلاف دارد......مثلا 10 ثانیه زودتر یا دیرتر پخش می شود....بعد از فهمیدن این
موضوع می رویم سراغ نرم افزار
ابتدا باید فایل زیرنویس را وارد نرم افزار کنیم....خیلی راحت مثل اکثر نرم افزار ها از طریق Open این کار را می توانید انجام دهید
کار بعدی وارد کردن فایل تصویری به نرم افزار است.....در عکس آن جایی که Frame Rate را مشخص کرده ام....یک دکمه که سه نقطه دارد وجود
دارد.....با کلیک روی آن می توانید به مکانی که فیلم در آنجا قرار دارد رفته و فیلم را هم به نرم افزار اضافه کنید.....اضافه کردن فیلم به منظور مشخص
شدن Frame Rate فیلم برای نرم افزار است که در Sync بودن زیرنویس با فیلم نقشی حیاتی دارد
بعد از این کار به سراغ چند ثانیه جلو یا عقب بردن زیرنویس در نرم افزار می روید که در شکل مشخص شده است که کجاست...ثانیه مورد نظر را تنظیم
می کنید و بعد برای عقب تر بردن زیرنویس در زمان Show Earlier و برای جلوتر بردنش در زمان Show Later را می زنید
به همین راحتی.....یک کم با نرم افزار ور بروید دستتان می آید.....
خسته نباشم...... 
لینک دانلود نرم افزار Subtitle Edit
که حجمش 764 کیلوبایت است....زیر 1 مگا بایت و فلفل نبین چه ریزه و این حرف ها
برای اونایی که نتونستن از Softpedia دانلود کنن....آپلود شد در 4Share
|
| |
|
|
| Sajjad |
ارسال شده در سه شنبه 07 مهر 1388 11:17
|

Senior Member

تعداد پست: 221
|
[quote]Reza نوشته است:
آموزش در مورد زیرنویس
نمیدانم چرا ما از دست این دور و وری ها آسایش نداریم تازه مقاله codec تمام شده بود حالا باید این یکی را بنویسی 
فکرش را بکن...می خواهی فیلم نگاه کنی اما گوش خوبی برای شنیدن نداری و شاید هم اصلا حال نداری یا نمی شود گوش کنی و فیلم هم زیر نویس نداشته باشد....کاری که می توانی بکنی کوبیدن خودت به در و دیوار است....سر را حتما باید بکوبی بخش مهمی است
و یا اینکه........
بروی بشینی پشت کامپیوتر البته روشن باید باشد بعد بروی اینترنت....زیاد شد...خوب نرو...
حالا شدم دور و وری ها!!!! 
بده کاری میکنم سببه خیر بشی! واقعا که ......!!!!
تا وقتی میشه از یکی مثل خودت کمک گرفت چرا برم سراغ دیوار و کوبیدن و ... میرم سراغ 2 سیخ کوبیده!!!!!!!:D
ولی کلا ممنون تشکر میکنم خیلی ممنون!!!!
دوره ارزانیست ... شرف اینجا ارزان ... تن عریان ارزان ... آبرو قیمت یک تکه نان ... و دروغ از همه چیز ارزانتر ... و چه تخفیفی خوردست ، قیمت هر انسان!!!
با چنان عشقی زندگی كن كه حتی بنا به تصادف اگر به جهنم افتادی خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند. |
| |
|
|
| Reza |
ارسال شده در سه شنبه 07 مهر 1388 12:13
|

Admin

|
ببین code های html خیلی حساس هستند....مثلا الان که منو Quote کردی چون یکی از برکت ها رو پاک کردی اشتباهی...نقل قولت رنگش عوض نشد......
در مورد رنگ هم احتمالا همین طوره
نرم افزارم آپلود کردم |
| |
|
|
| Sajjad |
ارسال شده در چهار شنبه 08 مهر 1388 9:30
|

Senior Member

تعداد پست: 221
|
Reza نوشته است:
ببین code های html خیلی حساس هستند....مثلا الان که منو Quote کردی چون یکی از برکت ها رو پاک کردی اشتباهی...نقل قولت رنگش عوض نشد......
در مورد رنگ هم احتمالا همین طوره
نرم افزارم آپلود کردم
ممنون دستت دردنكنه
ولي رنگ همون وضع قبليه!!!!
دوره ارزانیست ... شرف اینجا ارزان ... تن عریان ارزان ... آبرو قیمت یک تکه نان ... و دروغ از همه چیز ارزانتر ... و چه تخفیفی خوردست ، قیمت هر انسان!!!
با چنان عشقی زندگی كن كه حتی بنا به تصادف اگر به جهنم افتادی خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند. |
| |
|
|
| Admin |
ارسال شده در جمعه 10 مهر 1388 23:36
|

Super Admin

تعداد پست: 280
|
خیلی مشتاقم این فیلم اماده بشه ببینم . در مورد عقده ی آمریکایی ها کاملا موافقم . بدجوری احساس حقارت می کنن و البته حقشونه . |
| |
|
|
| Reza |
ارسال شده در شنبه 11 مهر 1388 1:55
|

Admin

|
Admin نوشته است:
در مورد عقده ی آمریکایی ها کاملا موافقم . بدجوری احساس حقارت می کنن و البته حقشونه .
ایی که گفتی ها....یعنی چه!؟
مرا یاد آن شعر سترگ آن شاعر گران سنگ انداخت که گفته بود:
بگذار تا بخوابم......................................................
بقیه اش رو حدس بزنین جایزه بگیرید...البته شما که یادتنو...شما لو ندین Admin |
| |
|
|
| Admin |
ارسال شده در شنبه 11 مهر 1388 21:36
|

Super Admin

|
البته با کمک شما یادم اومد! دست رفیق شاعرتون هم درد نکنه .  |
| |
|
|
| Reza |
ارسال شده در شنبه 25 مهر 1388 22:57
|

Admin

|
Sebastian's Voodoo یک کارتون چند دقیقه ای بسیار زیباست که زمانی که موفق شدید ببینیدش اطلاعات در مورد اون رو تکمیل می کنم
همین قدر بدونید که این شاهکار رو یک دانشجوی ترم دوم درست کرده به اسم Joaquin Baldwin
اگر زمانی موفق به دانلود هر پنج بخش شدید برای یکی کردن این بخش ها (Joining) نیاز به مشاهده مقاله آموزشی و دریافت نرم افزار این مقاله دارید
باید برید اینجا:
ویرایش شده توسط Reza در شنبه 25 مهر 1388 23:37 |
| |
|
|
| Admin |
ارسال شده در پنج شنبه 30 مهر 1388 15:09
|

Super Admin

|
واقعا که شاهکار بود و تاثیرگذار . |